3 RETTERS MENU
Du kan frit vælge en forret, en hovedret
og en dessert.
FORRET:
- Varmrøget laks på urtesalat med lun flødestuvet spinat og
rugbrødschips.
- Tarteletter med høns i asparges (2stk.pr.kuvert)
- Røget skinke med sød melon, sprøde salater og
purløgscreme.
- Laksesoufle fyldt med bagte svampe, frisk pasta og
balsamicoglace.
Der medfølger brød og smør til alle forretter (dog ikke
tarteletter)
HOVEDRET:
- Braiseret kalvesteg med baconbønner, waldorfsalat, surt og sødt,
hvide kartofler og flødesauce.
- Baconstegt svinemørbrad med bagte løg, ristede
kartofler, grønt i saute og svampecreme.
- Persillestegt majskylling med frisk agurkesalat,
rabarberkompot, persillekartofler og lys sauce.
- Barbecuestegt svinekam med flødebagte kartofler, løgtærte og
ristede svampe.
Der medfølger frisk salat med årstidens frugt og grønt til alle
hovedretterne.
DESSERT:
- Islagkage med nougat, marcipan og
chokoladesauce
- Æbletærte med smuldredej, kanelis og vanillecreme.
- Pandekager med vanilleis, ristede mandler og
appelsinsauce.
- Syrlige fromager i glas med skovbær og marengs.
Telt med gulv (beregnet ud fra antal personer)
Borde og stole
Middags og frokost tallerkener
Kopper og underkopper
Knive, gafler og skeer (eller teskeer)
Salt og peber
Øl/vand og rødvins glas
Vandkander
Termokander
Hovedret: pr. kuvert
2 retter: pr. kuvert
3 retter: pr. kuvert
(Min. 30 kuverter)
Udlejes ihht gældende lejebetingelser.